Termeni legali


Generalitati

      Folosirea (vizitarea sau comanda produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenelor si conditiilor.

      Societatea COMPART IMPEX S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand aceasta pagina puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acesteia.


Definitii

      Acest site este intretinut si administrat de COMPART IMPEX S.R.L. (legal inregistrata), care va fi denumit in continuare "Societate".

      Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.compart.ro este denumit "Client".

      Adresa Internet care este proprietatea Societatii (www.compart.ro) va fi denumita generic "site-ul compart.ro". 

      Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul compart.ro vor fi denumite in continuare "continut".

 

Drepturi de autor


      Intregul continut al site-ului compart.ro este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

      Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului compart.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel daca nu s-a primit acordul scris in prealabil.

      Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor transmise

      

     Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. COMPART IMPEX S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

     Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate.

     Datele furnizate sunt necesare în vederea transmiterii materialelor informative sau pentru identificarea dumneavoastră în cazul participării la concursuri.

     Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai persoanelor împuternicite de către S.C. COMPART IMPEX S.R.L. cărora le furnizăm datele necesare doar pentru a le prelucra în numele nostru şi doar în acest scop. 

     Aveţi dreptul de a primi, în urma unei solicitări, informaţii gratuite despre datele dumneavoastră personale salvate. Conform legii nr. 677/2001 privind protecţia datelor, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor (respectiv, aveţi dreptul de a corecta, de a bloca şi de a şterge aceste date personale) şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul de a vǎ opune prelucrării datelor personale, de exemplu în scopuri publicitare. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să vă adresaţi în scris sau prin e-mail responsabilului pentru protecţia datelor menţionat mai jos. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei, precum şi Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în caz de reclamaţii.


     Dacă aveţi întrebări suplimentare în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă rugăm să vă adresaţi responsabilului nostru pentru protecţia datelor.


S.C. Compart Impex S.R.L.

Departament Administrativ
Str. Anton Pann Nr. 4/2, Cluj-Napoca
400053, Judetul Cluj
Romania
Tel./Fax: 0264 - 48-49-67
E-mail: office@compart.ro 

 

Declinarea responsabilitatii

      Preturile, disponibilitatea si descrierea produselor afisate pe site sunt informative iar fara confirmarea suplimentara informatiilor in mod scris din partea companiei, COMPART IMPEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea legala pentru eventualele greseli de editare, afisare si/sau listare. COMPART IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne fara notificare prealabila. COMPART IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si alege clientela cu respectarea Art.56 din Ordonanta 99/2000 cu modificari ulterioare, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata.

 

Frauda

      ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI compart.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL compart.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

 

Litigii

      Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu cele de mai sus, vizitatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.